Nem vagy belépve.
e-per írta:
pdora írta:
Hát igen, nagyon drágák... Mondjuk az anyagi dolgokat már a filmek> IGTTYAS kategóriába kitárgyalták..
És ha otthon megnézed a dvd-t kényelmesebb mint h napokat utazz és mint a szardíniák úgy álljál másfél óráig. Bár egy koncertnek egészen más hangulata van mint ha csak dvd-n nézed, egyszer mindenképp ki kell jutni! és kit tudja lehet hogy még megérjük h Madonna Budapestre is jön(nem sok az esély, de a remény még megvan).
#12 2006.07.28 17:28:33 Ekkor írtad.
Tulkép nem is olyan sokat kellett rá várni...és 1 álom teljesült
Bécs előtt én is csak beszéltem róla, h de jó lenne...aztán Bécs után 1x arra riadtam éjszaka kellős közepén, h jesszusom elaludtam, elkések a koncertről. De rögtön meg is nyugtattam magam, h csak ide kell menni a Stadionhoz és pikkpakk ott leszek. Persze csak álom volt, mert akkor még nem tudtam, h végre a "Hegy" jön Mohamedhez
Milyen optimista voltam fiatalkoromban
Már azt is alig hittem el, hogy Bécsbe jön, mikor bejelentették hogy Budapesten is lesz koncert teljesen meg voltam lepve. Ez is bizonyítja h a remény hal meg utoljára
Igen, az álmom teljesült, nekem nem is kell már ennél több (főleg hogy most másodszorra élvezhetem majd a showt
)
Kilépett
pdora írta:
e-per írta:
pdora írta:
Hát igen, nagyon drágák... Mondjuk az anyagi dolgokat már a filmek> IGTTYAS kategóriába kitárgyalták..
És ha otthon megnézed a dvd-t kényelmesebb mint h napokat utazz és mint a szardíniák úgy álljál másfél óráig. Bár egy koncertnek egészen más hangulata van mint ha csak dvd-n nézed, egyszer mindenképp ki kell jutni! és kit tudja lehet hogy még megérjük h Madonna Budapestre is jön(nem sok az esély, de a remény még megvan).
Bécs előtt én is csak beszéltem róla, h de jó lenne...aztán Bécs után 1x arra riadtam éjszaka kellős közepén, h jesszusom elaludtam, elkések a koncertről. De rögtön meg is nyugtattam magam, h csak ide kell menni a Stadionhoz és pikkpakk ott leszek. Persze csak álom volt, mert akkor még nem tudtam, h végre a "Hegy" jön MohamedhezMilyen optimista voltam fiatalkoromban
Már azt is alig hittem el, hogy Bécsbe jön, mikor bejelentették hogy Budapesten is lesz koncert teljesen meg voltam lepve. Ez is bizonyítja h a remény hal meg utoljára
Igen, az álmom teljesült, nekem nem is kell már ennél több (főleg hogy most másodszorra élvezhetem majd a showt
)
De azé még 1 dedikált relikvia jól jönne ugye?
Télleg erről jut eszembe...serintetek kapun kívül v belül fogunk hozzájutni a legújabb relikviánkhoz?
Kilépett
e-per írta:
pdora írta:
e-per írta:
Bécs előtt én is csak beszéltem róla, h de jó lenne...aztán Bécs után 1x arra riadtam éjszaka kellős közepén, h jesszusom elaludtam, elkések a koncertről. De rögtön meg is nyugtattam magam, h csak ide kell menni a Stadionhoz és pikkpakk ott leszek. Persze csak álom volt, mert akkor még nem tudtam, h végre a "Hegy" jön MohamedhezMilyen optimista voltam fiatalkoromban
)
Télleg erről jut eszembe...serintetek kapun kívül v belül fogunk hozzájutni a legújabb relikviánkhoz?
mire gondolsz relikvia alatt?
Kilépett
hr írta:
e-per írta:
pdora írta:
Milyen optimista voltam fiatalkorombanMár azt is alig hittem el, hogy Bécsbe jön, mikor bejelentették hogy Budapesten is lesz koncert teljesen meg voltam lepve. Ez is bizonyítja h a remény hal meg utoljára
)
Télleg erről jut eszembe...serintetek kapun kívül v belül fogunk hozzájutni a legújabb relikviánkhoz?mire gondolsz relikvia alatt?
Bármire (tárgy, ereklye, szerzemény a gyűjteménybe) ami Madonnával kapcsolatos. Koncerten mindig árulnak millió dolgot.
Kilépett
gondolom e-per a turnékönyvre, poszterekre, pólókra bögrére gondolt ![]()
Kilépett
Gabci írta:
gondolom e-per a turnékönyvre, poszterekre, pólókra bögrére gondolt
Jaja, erre gondoltam, bocsi csak néha bonyolultan fejezem ki magam...elvégre balkezes vagyok.
Kilépett
e-per írta:
Gabci írta:
Jaja, erre gondoltam, bocsi csak néha bonyolultan fejezem ki magam...elvégre balkezes vagyok.
kérdésedre visszatérve azt tudom mondani, Bécsben is volt kapun kívűl és belül merchendise árusok
Szóval itt is így lesz szerintem ![]()
Kilépett
Gabci írta:
e-per írta:
Gabci írta:
kérdésedre visszatérve azt tudom mondani, Bécsben is volt kapun kívűl és belül merchendise árusok
Szóval itt is így lesz szerintem
Remélem, h lesz kint is, mert bent már én is csak a sprinttel fogok törődni, amíg el nem érem a kiszemelt helyet ![]()
Kilépett
e-per írta:
pdora írta:
e-per írta:
)
Igen jól jönne, de ez tényleg esélytelen sztem
Nem hiszem hogy sok Madonna rajongónak van dedikált relikviája. A dedikálás nem az ő stílusa.. Sajnos..
Amúgy nagyon várom már én is a koncertes relikviákat ![]()
Kilépett
pdora írta:
e-per írta:
pdora írta:
Milyen optimista voltam fiatalkorombanMár azt is alig hittem el, hogy Bécsbe jön, mikor bejelentették hogy Budapesten is lesz koncert teljesen meg voltam lepve. Ez is bizonyítja h a remény hal meg utoljára
)
Télleg erről jut eszembe...serintetek kapun kívül v belül fogunk hozzájutni a legújabb relikviánkhoz?Igen jól jönne, de ez tényleg esélytelen sztem
Nem hiszem hogy sok Madonna rajongónak van dedikált relikviája. A dedikálás nem az ő stílusa.. Sajnos..
Amúgy nagyon várom már én is a koncertes relikviákat
Pedig azt szokták mondani, h az álmok teljesülnek ![]()
Én minden esetre nagyon szeretnék egyet
talán velünk kivételt tesz...
Kilépett
e-per írta:
pdora írta:
e-per írta:
Télleg erről jut eszembe...serintetek kapun kívül v belül fogunk hozzájutni a legújabb relikviánkhoz?Igen jól jönne, de ez tényleg esélytelen sztem
Amúgy nagyon várom már én is a koncertes relikviákatPedig azt szokták mondani, h az álmok teljesülnek
Én minden esetre nagyon szeretnék egyettalán velünk kivételt tesz...
Régen azér dedikált, csak mióta nem lehet hozzá érni se... ![]()
Kilépett
Dave írta:
e-per írta:
pdora írta:
Igen jól jönne, de ez tényleg esélytelen sztemNem hiszem hogy sok Madonna rajongónak van dedikált relikviája. A dedikálás nem az ő stílusa.. Sajnos..
Amúgy nagyon várom már én is a koncertes relikviákatPedig azt szokták mondani, h az álmok teljesülnek
Régen azér dedikált, csak mióta nem lehet hozzá érni se...
Ezek 2008-ban készültek Berlinben:
[img][/img]
[img][/img]
Kilépett
Mágika írta:
Dave írta:
e-per írta:
Pedig azt szokták mondani, h az álmok teljesülnek
Régen azér dedikált, csak mióta nem lehet hozzá érni se...
Ezek 2008-ban készültek Berlinben:
http://i42.tinypic.com/2djxj5j.jpg
http://i43.tinypic.com/28v6c7s.jpg
De ez a filmfesztiválon volt,nem?
Kilépett
mit meg nem adnék,hogy nekem is alá írjon és kb,fél méterre álljak tőle
![]()
Kilépett
butterfly_effect írta:
mit meg nem adnék,hogy nekem is alá írjon és kb,fél méterre álljak tőle
![]()
Hát igen...én is...és ha még után beszélgethetnék is vele,mint egy teljesen átlagos emberrel,asszem utána meg is halhatnék,egy darabig tuti nem térnék magamhoz.
Kilépett
ismerős érzésekkel lennék megáldva én is,azt hiszem ![]()
Kilépett
Csak nekem nem jön be a www.iconmadonna.com? vagy hogy van ez?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ segítsééééééééég
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kilépett