Nem vagy belépve.
már volt
azt mondta, hogy bűnös napja volt, pont budapest előtt és kiment hajózni, nem úszni, ahogy kivettem.
megkeresem.
Kilépett
Tuesday, March 19
When we got off the plane in America I kissed the ground. God, I felt good to be home. I spent three uninterrupted days of bliss in Miami and here is why I feel guilty: I rode my bike and took my boat out to see the dolphins and buried my nose in my gardenia bushes and watched the Tyson fight and stayed in my nightgown all day and had acupuncture and read Shakespeare's love sonnets and ate ice cream. All very un-Evita- like behavior, but I needed to remind myself that I had a life before her. I've stopped off in New York to prepare myself for the cold and gray of Budapest and get in a few dance rehearsals and of course shop. I hope it was not a mistake to come here. I don't want to get too far away from the movie. Mind, body, and spirit must stay focused. In any case, Evita did like to go shopping, so I'm not straying too far. Am I?
Kilépett
köszi
annyira jó amúgy így belesni hozzá, h hogyan telik egy nap, shakespeart olvas, stb. nem is gondolnád miután látod h szexet imitál a színpadon
egyszerűen mindent megtesít amitől ember az ember ![]()
Kilépett
![]()
Kilépett
Inferno írta:
köszi
annyira jó amúgy így belesni hozzá, h hogyan telik egy nap, shakespeart olvas, stb. nem is gondolnád miután látod h szexet imitál a színpadon
egyszerűen mindent megtesít amitől ember az ember
ezt olyan szépen fogalmaztad
de tényleg ![]()
Kilépett
Kilépett
Azt irja, hogy doku.... de hogy kerul oda Glenn Close? ![]()
Kilépett
Angeo írta:
Azt irja, hogy doku.... de hogy kerul oda Glenn Close?
Na erről még nem hallottam, majd meg kell kérdezni Roccot
Lehet Glen is játszott Evitát?
Kilépett
Pumba írta:
Angeo írta:
Azt irja, hogy doku.... de hogy kerul oda Glenn Close?
Na erről még nem hallottam, majd meg kell kérdezni Roccot
Lehet Glen is játszott Evitát?
azt hiszem eredetileg őt szánták a szerepre, legalábbis az egyik lehetséges alternatíva ő volt...
Kilépett
jesszus.. ![]()
Kilépett
meg Streisand, meg Liz Taylor...
Kilépett
plusz David Hasselhoff ![]()
Kilépett
Inferno írta:
plusz David Hasselhoff
Evita szerepere? ![]()
Kilépett
sőt nem fogjátok elhinni de még Mari Karira is gondoltak ![]()
Kilépett
Dave írta:
sőt nem fogjátok elhinni de még Mari Karira is gondoltak
Én megnemondom kit, de nem Glent, szerintem...
Kilépett
Az én drága legjobb barátom (és Madonna-rajongó, persze), amikor még a bemutatója volt a filmnek moziban, amikor Evita haldoklott és nagy volt a csend, jó hangosan beszólt: a peron mellett kérjük vigyázzanak!
LOL
Kilépett
Valakinek nincs meg dévédén vagy vmi? mert most speckó MINDENT megadnék érte!!! ![]()
a szüzességem adnám érte ![]()
![]()
(Már megéri nem?)
Ha vkinek megvan akkor írjon és megbeszéljük. Mert nekem télleg kellene!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Utoljára szerkesztette mdollafan (2009.11.14 19:11:42)
Kilépett
mdollafan írta:
Valakinek nincs meg dévédén vagy vmi? mert most speckó MINDENT megadnék érte!!!
a szüzességem adnám érte(Már megéri nem?)
Ha vkinek megvan akkor írjon és megbeszéljük. Mert nekem télleg kellene!!!!!!!!!!!!!!
nekem megvan,mert asszem még tavaly letöltöttem vhonnan,de nincs kiírva DVD-re,csak a gépen van rajta ![]()
Kilépett
zsope87 írta:
mdollafan írta:
Ha vkinek megvan akkor írjon és megbeszéljük. Mert nekem télleg kellene!!!!!!!!!!!!!!nekem megvan,mert asszem még tavaly letöltöttem vhonnan,de nincs kiírva DVD-re,csak a gépen van rajta
jujjujjujj!!! wááááááááááááááááá ![]()
![]()
![]()
nem tod elküldeni?
Kilépett
nekem VHS-en van, még felvettem mikor volt néhány éve karácsonykor az RTLen
Aztán koncert előtti hetekben láttam vaterán DVDn, használtan volt 5000. (Hiába a legjobb filmje, még új állapotban sem érne meg érte ennyit
![]()
Kilépett
mdollafan írta:
zsope87 írta:
mdollafan írta:
Ha vkinek megvan akkor írjon és megbeszéljük. Mert nekem télleg kellene!!!!!!!!!!!!!!nekem megvan,mert asszem még tavaly letöltöttem vhonnan,de nincs kiírva DVD-re,csak a gépen van rajta
jujjujjujj!!! wááááááááááááááááá
nem tod elküldeni?
nemtom,h műkszik a DVD-íróm,de ha igen,kiírom,és ha sikerül értesítelek,és majd akkor megbeszéljük,h hová is küldjem. ![]()
Kilépett
Gabci írta:
nekem VHS-en van, még felvettem mikor volt néhány éve karácsonykor az RTLen
Aztán koncert előtti hetekben láttam vaterán DVDn, használtan volt 5000. (Hiába a legjobb filmje, még új állapotban sem érne meg érte ennyit
![]()
Igen, én is így vagyok. ![]()
Kilépett