Nem vagy belépve.
Amúgy már ez az oldal nem lesz többet szerkesztve?
Kilépett
LOLA írta:
Amúgy már ez az oldal nem lesz többet szerkesztve?
Nem akarok negatív lenni de sztem nem
És a fórum is gyakorlatilag meghalt ![]()
Kilépett
Köszi a választ de a kedves szerkesztőktől legalább annyi szép lett volna hogy bocsi gyerekek....de ez van:(
Kilépett
LOLA írta:
Köszi a választ de a kedves szerkesztőktől legalább annyi szép lett volna hogy bocsi gyerekek....de ez van:(
ilyen az élet.... ![]()
Kilépett
Szomorú. ami itt megy.... (megy... ha-ha.) Szal értitek....
Kilépett
Sziasztok!
Most,h felléptem ide ismételten rájöttem,h kéne ez az oldal, én pl imádtam! Ez volt a legszínvonalasabb és leggyakrabban frissített magyar Madonna-rajongó portál! ![]()
Kéne folytatni! Ezért is keresek emberkéket, akik szívesen részt vennének benne és értenek is hozzá, mert én nem nagyon értek sajnos... :S De ha segítetek, összehozhatunk egy oldalt, vmi ilyesmi színvonalúra gondoltam. Cikkeket vállalok, akár fordítani is, sőt!
Hozzunk össze vmi!
ahogy Anyánk mondaná: 'What are you waiting for, nobody is gonna show you how, why wait for someone else to do what you can do right now?!'
Kilépett
zsope87 írta:
Sziasztok!
Most,h felléptem ide ismételten rájöttem,h kéne ez az oldal, én pl imádtam! Ez volt a legszínvonalasabb és leggyakrabban frissített magyar Madonna-rajongó portál!
Kéne folytatni! Ezért is keresek emberkéket, akik szívesen részt vennének benne és értenek is hozzá, mert én nem nagyon értek sajnos... :S De ha segítetek, összehozhatunk egy oldalt, vmi ilyesmi színvonalúra gondoltam. Cikkeket vállalok, akár fordítani is, sőt!![]()
Hozzunk össze vmi!
ahogy Anyánk mondaná: 'What are you waiting for, nobody is gonna show you how, why wait for someone else to do what you can do right now?!'
Én speciel imádnám ![]()
Hát ehez így én sem értek (az ingyenes honlapszerkesztőst kivéve) de a cikkekben segítenék, és a fordításban is... Szal én benne vagyok ami ugyebár már kettő ![]()
Ki van még benn? ![]()
![]()
![]()
Kilépett
Gyerünk emberek! Kelletek!
Everybody come on, 'write' whit 'us'! ![]()
Kilépett
zsope87 írta:
Everybody come on, 'write' whit 'us'!
Ha úgy van, kitehetem az oldalamra mint felhívást... Azt hetente azért látogatják sacperkábé 80-an, abból valaki csak bennelenne. Milyen ötlet? ![]()
Utoljára szerkesztette mdollafan (2010.08.24 23:30:43)
Kilépett
mdollafan írta:
zsope87 írta:
Everybody come on, 'write' whit 'us'!Ha úgy van, kitehetem az oldalamra mint felhívást... Azt hetente azért látogatják sacperkábé 80-an, abból valaki csak bennelenne. Milyen ötlet?
okés, végülis csak nyerhetünk vele! ![]()
Kilépett
zsope87 írta:
mdollafan írta:
zsope87 írta:
Everybody come on, 'write' whit 'us'!Ha úgy van, kitehetem az oldalamra mint felhívást... Azt hetente azért látogatják sacperkábé 80-an, abból valaki csak bennelenne. Milyen ötlet?
okés, végülis csak nyerhetünk vele!
Akkor most ki is teszem ![]()
Kilépett
Jólvan kitettem... www.madonnaweb.5mp.eu
Plussz írok pár mailt a régieknek hátha valaki...
Komolyan úgy gondolom ez összejöhet ![]()
![]()
![]()
Kilépett